FLYBILLETTER

Etter over 12 år i bransjen med utleie av våre store familie og event eiendommer i Spania har etterspørselen de siste årene vært stigende fra våre kunder om hjelp til også å skaffe rimelige flybilletter til Malaga. Vi har derfor gleden av å informere om at vi fra sommer 2012 har inngått en samarbeidsavtale med reisebyråselskapet Bennett Ferie som kan bistå og ivareta alt rundt dine/deres flybilletter til konkurransedyktige priser fra alle kanter av Norden og ned til Malaga.

Bennet Ferie er medlem av Reisegarantifondet slik at når flybillettene bestilles igjennom Bennett Ferie er hele ferien/turen i sin helehet sikret fra A til Å. For forespørsler og billettpriser kontakt undertegnede Trond Rasch eller direkte Tove Kristensen i HRG Nordic - Bennett Ferie.

Trond Rasch Mobil 92287440 og/eller e.post: t-rasch@online.no
Tove Kristensen Tlf. 32171105 og/eller e.post:
tove.kristensen@hrgworldwide.com

Sponsor Compagniet v/ Per Stenberg er en annen stor aktør vi samarbeider mye med og disse er lokalisert i samme lokaler som Bennett Ferie. Sponsor Compagniet jobber innen feltet sportsreiser, gruppereiser og treningsleire over hele verden. Mer informasjon om Sponsor Compagniet finner du her: Sponsor Compagniet Per Stenberg Mobil 95770474 og/eller e.post psc@online.no


Om Bennett ferie & HRG

HRG Events & Meetings Management (EMM) er Nordens ledende arrangør av events, incentives, gruppe- og spesialarrangementer i inn- og utland rettet mot både private og forretningsreisende. HRG Nordic sine prosjektledere har lang erfaring og kompetanse og har mange gode ideer for din private eller bedriftens arrangement. De dekker alt fra spektakulære events og begivenheter til tradisjonelle gruppereiser, teambygging, produktlanseringer, konferanser og møter. HRG sine prosjektledere vil i samarbeid med deg utvikle ideer, planlegge, koordinere og gjennomføre arrangementet og selve reisen. Vi ivaretar dialogen med underleverandører, forhandler priser og sørger for at alle detaljer som er nødvendige for et vellykket arrangement er på plass. Vi fokuserer på at du når dine mål for arrangementet.

De bistår også gjerne i tillegg med:
> Møteplanlegging, kurs og konferanser
> Event og underholdning
> Messer og utstillinger
> Produktlansering
> Teambuilding og aktiviteter
> Gruppereiser og incentives
> Flybilletter og hotellreservasjoner
> Prosjektledelse
> Kommunikasjon før under og etter arrangementet
> Deltagerhåndtering
> Logistikk

HRG Nordic tilpasser hvert arrangement til kundens behov og leverer kostnadseffektive tjenester av høy kvalitet innenfor de fastsatte tidsrammene. Deres avdeling for møter, konferanser grupper og events ligger i Oslo og har 24 ansatte. HRG Nordic sine spesialister tar gjerne en samtale med deg for å kartlegge din bedrifts behov og har gode referanser blant sentrale aktører innen norsk næringsliv, offentlig og privat sektor.